Delfiner

Alder 7+. Undervisning for let øvede.

På det fjerde og afsluttende niveau i svømmeskolen arbejdes videre med finpudsning af bevægelser og koordination af arme, ben og vejrtrækning.

Koordinationen mellem arme, ben og vejrtrækning udvikles mod rolig butterfly og brystsvømning. Der lægges vægt på træning af stilarterne, så børnene kan svømme længere distancer på 200 meter og over. Kombinationen af flydning, dykning og retningsskift integreres i svømningen. Dette kommer bl.a. til udtryk i crawl og rygcrawl ved, at børnene naturligt i en flydende bevægelse kan skifte fra svømning til at dykke ned på bunden efter f.eks. en makker. Benspark og koordination i butterfly og brystsvømning udvikles, så disse stilarter også mestres.

Mærke 13

• Flere kolbøtter i træk
  • Fly med arme og ben
  • Sidde på hug og vælte bagover i vandet
  • Sidde på 2 meter vand, stige langsomt op.

Mærke 14

• Sidde på 2-6 bensparksplader
  • Skodde forlæns og baglæns
  • Hovedspring med koldbøtte i overfladen
  • Dykke til bunden og lave en kolbøtte

Mærke 15

• Flyde med rotation
  • Brystben med arme og ben
  • Springende koldbøtte/salto
  • Kravle på bunden med tømte lunger

Mærke 16

• Flyde, stå på hænder, flyde igen
  • Sammensat fly
  • 10 forskellige spring
  • Sidde, dykke og sidde igen, under vandet
  • Opsamle bjærgedukke fra bund
  • Bjærge person/dukke

Age 7+. Practice training. Higher level front crawl and backstroke. Learning to swim longitudinally without a belt.